Loopdeur

Uw garage of schuur is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een praktische loopdeur. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve loopdeuren, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs.

De Luxe Line loopdeur is een losse loopdeur in dezelfde stijl als uw garagedeur, omdat er identieke materialen worden gebruikt. Een aparte loopdeur voor uw garage is erg handig als snelle toegang tot de garage als u bijvoorbeeld een fiets of scooter wilt pakken.

De Luxe Line deur is een geïsoleerde loopdeur, die volledig op maat wordt gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen. De deur is standaard samengesteld uit een hoogwaardig aluminium frame met een vulling van sandwichpanelen. Het frame en de panelen hebben een isolerende kern, die kou en vocht buiten houden.

Voor de panelen in de loopdeur kunt u kiezen uit diverse stucturen, designs, kleuren en opties, waardoor wij te allen tijde aan uw wensen kunnen voldoen!

Naast de losse loopdeur leveren wij ook garagedeuren met geïntegreerde loopdeur of dubbele garagedeuren (draaideurstel).

Kenmerken loopdeur

  • Materiaal: opgebouwd uit thermisch onderbroken aluminium profielen met een isolerende kern.
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Optioneel zijn er vele mogelijkheden, zoals:

  • Ral kleur naar keuze. Zo sluit de kleur van uw Luxe-Line deur altijd aan op de kleurstelling van uw garage of woning.
  • Loopdeur met glas. De loopdeur kan worden voorzien van een raam, waarbij er keuze is uit diverse soorten vensters. Ook is het mogelijk de deur geheel of gedeeltelijk te voorzien van glazen panelen met keus uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas.
  • Extra veilig slot met 5-puntsvergrendeling of knopcilinder aan de binnenzijde.

Onze ruime ervaring en het enthousiasme voor ons product, garanderen u kwaliteit en jarenlang gebruiksgemak.

Terug naar alle garagedeuren