Koeldeuren op maat gemaakt voor uw koelbehoeften

Bent u op zoek naar hoogwaardige koeldeuren die volledig op maat worden gemaakt? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij maken een deur die voldoet aan uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar de perfecte oplossing voor een bedrijfsruimte, opslagruimte, vriescel of een andere koelomgeving, onze deuren bieden de ultieme combinatie van efficiëntie, duurzaamheid en maatwerk. Ook zijn ze uitermate geschikt voor hoogwaardige en langdurige koeling.  

Diverse opties voor diverse behoeften

Onze koeldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten, zodat u altijd de perfecte oplossing kunt vinden voor uw situatie. We begrijpen dat geen enkele koelomgeving hetzelfde is en daarom staat ons team klaar om mee te denken met uw situatie en wensen. De koeldeuren zijn bijvoorbeeld geschikt voor een opslagloods, een koel- en vriescel, een bedrijfsruimte, een schuur, een hal of een showroom. We bieden verschillende afwerkingsopties en kleuren om ervoor te zorgen dat de koeldeur perfect past in het interieur van uw ruimte.

Neem contact op

Duurzame en efficiënte koeldeuren

De koeldeuren van Damm Deurentechniek zijn niet alleen op maat gemaakt, maar ook ontworpen met duurzaamheid en efficiëntie in gedachten. De isolatiekern en dubbelzijdige bekleding zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een uitstekende isolatie. Hierdoor zijn uw koel- en vriescellen efficiënter en energiezuiniger, wat ervoor zorgt dat u op uw energiekosten bespaart op lange termijn.

Vraag een offerte aan

Koel- en vries draaideuren

Onze koel- en vries draaideuren zijn speciaal ontworpen voor bedrijfsruimten en koel- en vriescellen. Ze hebben een kwalitatief hoogwaardige kern van isolatiemateriaal van 40 mm, 100 mm of 150 mm dik, omhuld met dubbelzijdige aluminium composiet bekleding. U kunt ook nog kiezen tussen enkele of dubbele deuren, afhankelijk van uw behoeften. De deur is handmatig of elektrisch te bedienen en heeft een hoge deukbestendigheid. Zo kunt u uw werk zonder zorgen uitvoeren.

Koel- en vries schuifdeuren

De koel- en vries schuifdeuren zijn ideaal voor het isoleren van opslagloodsen, koel- en vriescellen en opslag- en bewaarschuren. Net als onze draaideuren hebben ze een kern van isolatiemateriaal van 40 mm, 100 mm of 150 mm en zijn ze voorzien van dubbelzijdige aluminium composiet bekleding. De deuren zijn leverbaar met handbediening of elektrische bediening en kunnen worden uitgevoerd als deur of deurwand. Door de hoge isolatiewaarde is de deur energiebesparend, wat een erg fijn voordeel is op de lange termijn. 

Koelhefdeuren

Onze koelhefdeuren zijn ontworpen met een 100 mm dikke isolatiekern en dubbelzijdige polyester bekleding, afgewerkt met een koudebrugvrije aluminium deuromlijsting. Deze deuren zijn uitgerust met een val/hef-railsysteem dat zowel horizontaal als verticaal (enkel of tweedelig) kan worden geleverd, waardoor ze ideaal zijn voor situaties waarin goede en langdurige koeling vereist is. Ook deze deur is zowel handmatig als elektrisch bedienbaar.

Vraag een offerte aan

Stel uw ideale koeldeur samen

Bent u niet zeker welk type vriesdeur het beste past in uw bedrijf? Wij helpen je graag. We achterhalen uw specifieke behoeften en zullen u adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. 

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van hoogwaardige koeldeuren, maar ook om het bieden van goede klantenservice en ondersteuning. We streven ernaar om aan al uw eisen te voldoen en ervoor te zorgen dat uw koel omgeving optimaal presteert. 

Kortom, als het gaat om koeldeuren op maat, bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van de perfecte koel omgeving voor uw bedrijf!

Neem contact op
Terug naar alle type deuren