Over ons

Damm Deurentechniek is leverancier op het gebied van deuren voor bedrijven en particulieren. Van bedrijfs- en garagedeuren tot losse onderdelen. Onze monteurs rijden door heel Nederland om u vakkundig te voorzien van de beste producten, die uitblinken op het gebied van kracht, stijl en levensduur. Al vele bedrijven en particulieren ontdekten onze voordelen!

Deuren op maat

Maatwerk is onze standaard. Als u een bedrijfsdeur bij ons koopt, heeft u dus keuze uit verschillende kleuren, stijlen en maatvoeringen. Daarbij maken wij gebruik van duurzame materialen die jarenlang meegaan. Omdat u bij de bron bestelt, profiteert u eveneens van een scherpe prijs, hoge kwaliteit en snelle levering.

Informeer naar de mogelijkheden

Damm Deurentechniek levert een totaalconcept, van woningbouw tot utiliteitsbouw, van de agrarische tot de brandwerende sector. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsdeuren of deuren voor uw woning. Ook alle andere aspecten die bij de  deurentechniek komen kijken vindt u bij ons, zoals bijvoorbeeld bijpassende onderdelen.

Online kunt u direct een offerte aanvragen voor bijvoorbeeld overheaddeurenschuifdeuren en koeldeuren. Daarnaast komen wij graag bij u op locatie om u van maatwerk en passend advies te voorzien.

Recente projecten

Bekijk alle projecten