Ondershoudsbox

Uw deur staat in weer en wind en daardoor hebben de panelen heel wat te verduren. Het periodiek opfrissen of schoonmaken van panelen van bedrijfs- of garagedeuren kan de uitstraling van een gebouw aanzienlijk verbeteren en de levensduur van de deuren verlengen. Door het gebruik van een mild reinigingsmiddel voorkomt u dat er blijvende vervuiling in het paneel trekt.

Is uw deur reeds verouderd en niet helemaal fris meer van kleur? Zelfs dan is het mogelijk om de oorspronkelijke kleur weer tevoorschijn te toveren.

Voor een bedrag van € 75,- (excl. BTW) schaft u een onderhoudsbox aan en vervolgens kunt u direct van start met het periodiek schoonmaken van uw deur!

*Wanneer een paneel door een bepaalde reden wat doffer van kleur is geworden, dan kunnen wij op maat een prijs maken voor de benodigde materialen die u nodig heeft om de deur weer op te kunnen lappen.

 

 

Service & onderhoud

De betrouwbaarheid en levensduur van bedrijfsdeuren neemt toe door goed onderhoud. Wacht niet met het controleren en onderhouden tot er schades, storingen of zelfs persoonlijke ongelukken zijn ontstaan. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw (bedrijfs)deuren probleemloos en zonder storingen te laten functioneren. Het is niet voor niets dat de arbeidsinspectie aangeeft dat overheaddeuren minimaal één keer per jaar gecontroleerd en onderhouden moeten worden en bij intensief gebruik nog vaker.

 

U kunt bij ons terecht voor de keuring, reparatie en het onderhoud van alle typen en alle merken bedrijfsdeuren.

Storing? Snelle reparatie van uw bedrijfsdeur

Heeft u een storing aan een overheaddeur of andere bedrijfsdeur? Bel onze storingslijn: (0527) 201777 en wij lossen de storing zo snel mogelijk op.
Bij een storing staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week (indien u beschikt over een onderhoudscontract) voor u klaar om reparaties uit te voeren en storingen op te lossen.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Sluit bij aankoop van een nieuwe overheaddeur of brandwerende deur gelijk een onderhoudscontract af bij Damm Deurentechniek. Wij kunnen dan ook uw eerder aangeschafte deuren onderhouden. Onze eigen onderhoudsteams zijn in heel Nederland actief en onderhouden en repareren alle typen overheadsdeuren, brandwerende deuren en andere bedrijfsdeuren.

Een overheaddeur dient regelmatig onderhouden en nagekeken te worden om veilige bediening en gebruik te garanderen. Dit is beschreven in de EN normen. Laat dit werk alleen uitvoeren door gekwalificeerde monteurs.

Informeer naar de voorwaarden bij onze onderhoudsafdeling.

Recente projecten

Bekijk alle projecten