Service & onderhoud

De betrouwbaarheid en levensduur van uw deuren neemt toe door goed onderhoud. Wacht niet met het controleren en onderhouden tot er schades, storingen of zelfs persoonlijke ongelukken zijn ontstaan. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk om uw (bedrijfs)deuren probleemloos en zonder storingen te laten functioneren. Het is niet voor niets dat de arbeidsinspectie aangeeft dat overheaddeuren minimaal één keer per jaar gecontroleerd en onderhouden moeten worden en bij intensief gebruik nog vaker.

U kunt bij ons terecht voor de keuring, reparatie en het onderhoud van alle typen en alle merken bedrijfsdeuren.

Storing? Snelle reparatie van uw deur

Heeft u een storing aan uw deur? Bel onze storingslijn: (0527) 201777 (keuze 1 tijdens openingstijden) en wij lossen de storing zo snel mogelijk op.
Bij een storing staan wij 24 uur per dag 7 dagen per week (indien u beschikt over een onderhoudscontract) voor u klaar om reparaties uit te voeren en storingen op te lossen.

Onderhoud bedrijfsdeuren

Sluit bij aankoop van een nieuwe deur gelijk een onderhoudscontract af bij Damm Deurentechniek. Wij kunnen dan ook uw eerder aangeschafte deuren onderhouden. Onze eigen onderhoudsteams zijn in heel Nederland actief en onderhouden en repareren alle typen overheaddeuren, brandwerende deuren en andere bedrijfsdeuren.

Een overheaddeur dient regelmatig onderhouden en nagekeken te worden om veilige bediening en gebruik te garanderen. Dit is beschreven in de EN normen. Laat dit werk alleen uitvoeren door gekwalificeerde monteurs.

Informeer naar de voorwaarden bij onze onderhoudsafdeling.

 

Vragen over onze garantievoorwaarden? U vindt een toelichting onder de downloads.

Recente projecten

Bekijk alle projecten