Rolluiken en roldeuren

Rolluiken en roldeuren bieden een uitstekende oplossing voor het afsluiten van diverse commerciële en industriële ruimtes, waaronder bedrijfshallen, magazijnen en stallen. De geïsoleerde constructie en het robuuste ontwerp zorgen ervoor dat u zeker bent van uw veiligheid en het beschermen van uw eigendommen. De stalen en aluminium rolluiken bieden beide ook nog een hoge mate van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit maakt het een erg goede investering.

Neem contact op

Waarom een rolluik of roldeur van Damm Deurentechniek?

✔️Eén van de belangrijkste voordelen van onze roldeuren en rolluiken is hun geschiktheid voor intensief gebruik. Of het nu gaat om het frequent openen en sluiten van de deur gedurende de dag of om continu gebruik te maken in een industriële omgeving, deze rolluiken zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Bovendien nemen ze weinig ruimte in beslag, waardoor ze ideaal zijn voor locaties waar optimaal gebruik van de beschikbare ruimte erg belangrijk is.

✔️Onze roldeuren en rolluiken zijn verkrijgbaar in enkel- of dubbelwandige uitvoeringen, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Ze worden geleverd met een standaard elektrische aandrijving, met de keuze tussen een 230V buismotor of een 400V opsteekmotor. Deze elektrische bediening zorgt voor veel gebruiksgemak.

✔️Een ander voordeel van onze roldeuren en rolluiken is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende weerstandsklassen. Dit zorgt ervoor dat u de beveiliging kan aanpassen aan uw eisen en behoeften. Wij bieden oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

Vraag een offerte aan

Een rolluik of roldeur die past bij uw wensen

Onze roldeuren en rolluiken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel standaard als grote openingen. Of u nu een kleine werkplaats of een groot industrieel pand heeft, wij kunnen rolluiken leveren die perfect passen bij uw ruimtebehoeften. 

De rolluiken en roldeuren worden gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal, blank aluminium en kunststof eindstukken. Deze materialen zorgen voor extra duurzaamheid en een mooie afwerking. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zodat u ze kunt aanpassen aan de uitstraling van uw gebouw. Optionele afschermkappen en schakelmogelijkheden bieden extra functionaliteit en gemak, waardoor onze rolluiken en roldeuren aan al uw eisen voldoen.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

De roldeuren en rolluiken van Damm Deurentechniek bieden een combinatie van veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Hierdoor zijn ze de ideale keuze voor elk pand, zowel voor commerciële als industriële omgevingen. Met de diverse kenmerken en opties kunnen ze worden aangepast aan de unieke behoeften van uw pand. Wij staan klaar om u te helpen met onze expertise en ervaring, om de perfecte oplossing te vinden voor uw ruimte. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Niet beschikbaar

  • Inbouwtekening op aanvraag te verkrijgen.
Terug naar alle type deuren