Snelloopdeuren

Snelloopdeuren, ook wel bekend als speeddeuren, zijn een essentiële toevoeging aan verschillende industriële en commerciële omgevingen. Ze zorgen voor efficiëntie tijdens het uitvoeren van uw werk. Dit komt door de snelheid bij het openen en sluiten en hun vermogen om een optimale tochtwering te garanderen. Door deze tochtwering bespaart u jaarlijks op uw energiekosten. Deze geldbesparing is natuurlijk een erg fijn bijkomend voordeel, want dit bedrag kunt u weer op een andere manier besteden! De veelzijdigheid van snelloopdeuren maakt ze ideaal voor toepassingen in sectoren zoals de levensmiddelenindustrie, distributiecentra, winkels, koelcellen en schuren, waar tochtwering, hygiëne en klimaatbeheersing cruciaal zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat een snelloopdeur een erg goede toevoeging is aan uw bedrijf!

Neem contact op

Razendsnelle snelloopdeuren

Onze snelloopdeuren bieden erg veel voordelen die bijdragen aan hun populariteit en effectiviteit in verschillende omgevingen. Met een openingssnelheid tot 2,5 meter per seconde en een sluitsnelheid van 0,8 meter per seconde bieden ze erg veel efficiëntie en snelheid. Bovendien zijn ze voorzien van een gepatenteerd anti-crashsysteem, waardoor ze zelfherstellend zijn bij normaal gebruik. Dit verbetert de duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze eigenschappen maken onze snelloopdeuren niet alleen onderhoudsarm, maar ook energiebesparend en effectief in het regelen van een optimale klimaatbeheersing.
https://www.traditionrolex.com/47

Uw snelloopdeur op maat gemaakt

Ze kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast en zijn hierdoor geschikt voor diverse toepassingen en omgevingen. Bovendien vereisen ze zeer weinig inbouwruimte, waardoor ze ideaal zijn voor locaties waar ruimte beperkt is. Om te voldoen aan al uw specifieke behoeften en vereisten bieden wij diverse soorten snelloopdeuren aan, elk ontworpen voor specifieke toepassingen:

  • Voor de voedings- en levensmiddelenindustrie bieden wij snelloopdeuren met een RVS-uitvoering aan. Die zijn niet alleen hygiënisch, maar bieden ook uitstekende isolatie.
  • Voor cleanroomtoepassingen hebben we speciaal ontwikkelde supersnelle snelloopdeuren die voldoen aan de strikte eisen van deze omgevingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we de ideale deur kunnen samenstellen op basis van uw behoeften en eisen. Door de hoge kwaliteit en ons vakmanschap zult u jarenlang plezier hebben van de deur.

Vraag een offerte aan

Waarom kiezen voor een Damm Deurentechniek snelloopdeur?

Onze snelloopdeuren onderscheiden zich door hun kenmerken, zoals hun vermogen om binnen en buiten te worden toegepast. Daarnaast zijn ze zelfherstellend bij een crash en zijn ze leverbaar in diverse standaard kleuren. Ook bieden we verschillende opties aan, zoals zichtstroken, schakelaars, afstandsbedieningen, accupakketten, bewegingssensoren en extra isolatie voor hogere temperatuurverschillen. Hierdoor kunnen onze snelloopdeuren volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw pand.

Ons team levert topkwaliteit. Het zijn vakmensen met een passie voor maatwerk. Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen we  achterhalen waar uw behoeften liggen en welke functies de perfecte deur voor u nodig heeft. We denken graag met u mee en garanderen u een kwalitatief hoogwaardige deur, wat het de perfecte investering maakt voor uw bedrijf.

Ontdek onze snelloopdeuren

Onze snelloopdeuren bieden niet alleen enorm veel snelheid en efficiëntie, maar ook veelzijdigheid, betrouwbaarheid en aanpasbaarheid. En niet onbelangrijk; vanwege de tochtwering bespaart u op uw energierekening. Met onze hoogwaardige snelloopdeuren kunt u rekenen op optimale prestaties, duurzaamheid en energiebesparing. Dit maakt het een waardevolle investering voor uw bedrijf. 

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Wij denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Type snelloopdeur: Damm SLD 20-D
Dagmaat : breed … mm en hoog … mm.
Doek : normaal, 1.300 gram per m2.
Kleur : In een standaard kleur.
Raamstrook : Standaard doek wordt met venster geleverd, 500 hoog vanaf
1.400mm, andere venstervormen zijn mogelijk.
Beveiliging : Deur is voorzien van fotocelbeveiliging.
Extra beveiliging d.m.v. topsensor tot en met een breedte van 3 meter of extra beveiliging
d.m.v. lichtlijst bij een breedte vanaf 3 meter. deur is voorzien van anti
crashsysteem, zelfherstellend bij normaal gebruik.
Frame : Geheel in kleur of verzinkt uitgevoerd.
Inclusief : Beschermkap over de motor en rol.
Bediening : Standaard met drukknoppen
Montage : De standaard in kunststof uitgevoerde schakelkast wordt aan de
motorzijde naast de deur gemonteerd.
Motor : 0,75 of 1,5 Kw Voeding : 230 Volt of 400 Volt (>12m² is 400 Volt).
links/rechts (vanaf montagezijde gezien)
Montage : exclusief / inclusief.

Kleurmogelijkheden normaal doek:
RAL 5012 (blauw)
RAL 5002 (blauw)
RAL 3002 (rood)
RAL 2004 (oranje)
RAL 1003 (geel)
RAL 9010 (wit)
RAL 6026 (groen)
RAL 7035 (grijs)
RAL 7037 (grijs)
RAL 7042 (grijs)
RAL 9006 (zilver)
RAL 1015 (beige)

Standaard uitvoering frame:
Het frame kan standaard worden uitgevoerd in Verzinkt, RAL 9010 (wit), RAL 3000 (rood), RAL 5010 (blauw) , RAL 9005 (zwart) of RAL 7037 (grijs).

Motorkap:
De motorkap wordt standaard uitgevoerd in zwart Ral 9005, wit is mogelijk bij een frame in RAL 9010.

Terug naar alle type deuren