Schuifdeuren

Bent u op zoek naar een schuifdeur op maat? Dan bent u aan het juiste adres, want Damm Deurentechniek biedt een uitgebreid assortiment schuifdeuren voor een mooie prijs. Door de veelzijdigheid en de rail van de schuifdeur zijn de deuren ideaal voor stallen, schuren, (opslag)loodsen, maneges, showrooms en overige locaties. Onze schuifdeuren worden met zorg op maat gemaakt en bieden veel variatiemogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Schuifdeuren in elke gewenste maat en kleur

Onze deuren zijn verkrijgbaar in bijna iedere gewenste afmeting en kleur. Door al deze opties heeft u de mogelijkheid om een uniek product te creëren dat perfect past bij uw pand. Naast de standaard kleuren voor onze schuifdeuren, is het ook mogelijk om te kiezen uit vrijwel alle RAL kleuren. Hierdoor integreert uw schuifdeur naadloos in de bestaande kleuren van uw gebouw of ruimte. Dat maakt de deur niet alleen praktisch, maar ook mooi!

Neem contact op

Geïsoleerde panelen voor efficiënte isolatie

Een belangrijk onderdeel van onze schuifdeuren bestaat uit geïsoleerde panelen, wat het erg makkelijk maakt om de temperatuur in uw pand te regelen. Dit zorgt voor een efficiënte isolatie, wat van belang kan zijn in een omgeving waar het reguleren van de temperatuur essentieel is. 

We bieden verschillende isolatieopties, namelijk met 40 mm, 80 mm of zelfs met 100 mm dikke sandwichpanelen. Door de juiste dikte van de isolatiepanelen te kiezen kunt u de temperatuur in uw ruimte reguleren, wat kan bijdragen aan energiebesparing en een comfortabele omgeving.

Diverse schuifdeuren

Om u te voorzien in uw specifieke behoeften en eisen zijn onze schuifdeuren voorzien van diverse opties. U kunt kiezen voor een loopdeur, glasstrook en handmatige of elektrische bediening, afhankelijk van uw vereisten. Onze deuren zijn geschikt voor verschillende doeleinden, van landbouwgebouwen tot commerciële ruimtes en meer. Functionaliteit is erg belangrijk bij al deze doeleinden, dus de rail van de schuifdeur maakt hem erg handig in gebruik.

Vraag offerte aan

De ideale schuifdeur voor uw ruimte

Een van onze schuifdeuren is de koelschuifdeur ISO-100(S). Deze deur wordt vaak gebruikt in opslagloodsen, opslag- en bewaarschuren en koel- en vriescellen. De deur is ontworpen met het oog op efficiëntie en duurzaamheid. Hij kan zowel als schuifdeur of deurwand worden uitgevoerd. De ISO-100(S) biedt goede thermische isolatie, waardoor de ruimte op de gewenste temperatuur blijft, zelfs als het buiten erg koud of warm is. 

Voor ruimtes waarin transparantie belangrijk is, bieden wij beglaasde schuifdeuren. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor stallen, maneges, schuren, hallen of showrooms waar daglicht belangrijk is en waarvan de doorgang frequent gebruikt wordt. 

Tot slot hebben we de geïsoleerde schuifdeur AV 40/80. Deze deur is opgebouwd uit 40 mm of 80 mm dikke sandwichpanelen. Dit maakt deze schuifdeur dé ideale deur voor stallen, loodsen en schuren. De isolatie zorgt voor een stabiele binnentemperatuur, waardoor het een ideale keuze is voor situaties waarin temperatuurregeling van groot belang is. Daarnaast is de deur onderhoudsarm en duurzaam, wat het een erg interessante deur maakt. 

Vraag offerte aan

Stel uw ideale Damm Deurentechniek schuifdeur samen

Wij helpen u graag met het samenstellen en maken van een schuifdeur die aan al uw eisen voldoet en dat tegen een fijne prijs. Of u nu op zoek bent naar een goed geïsoleerde deur, een mooie kleur of specifieke functies zoals glas, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze schuifdeuren worden met zorg en vakmanschap ontworpen en geïnstalleerd, zodat u kunt rekenen op kwaliteit en functionaliteit. Neem contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe een schuifdeur van Damm Deurentechniek kan bijdragen aan het verbeteren van uw ruimte. 

Neem contact op
Terug naar alle type deuren