Hoe kan ik technische problemen melden?

Als u technische problemen ervaart, neem dan contact met ons op. Onze afdeling service staat klaar om u te assisteren en eventuele problemen snel op te lossen.

Hoe zit het met onderhoud van de deuren?

Regelmatig onderhoud is essentieel voor een lange levensduur van de deuren en het waarborgen van optimale prestaties. We raden aan jaarlijks onderhoud te laten uitvoeren door onze gespecialiseerde technici.

Kunt u ook de oude deur er uit halen?

Het is optioneel mogelijk dat we uw deur demonteren en indien gewenst kunnen wij deze ook afvoeren.

Bieden jullie installatiediensten aan?

Ja, wij bieden professionele installatie voor al onze bedrijfs- en garagedeuren. Ons ervaren team zorgt voor een vakkundige en veilige montage.

Hoe lang duurt het voor een deur geleverd kan worden?

Als de maat- en uitvoering bekend zijn, kan een deur na ondertekend akkoord voor opdracht, meestal binnen 6-10 weken worden geproduceerd en gemonteerd. Enkel levering kan in sommige gevallen sneller plaatsvinden. (te allen tijde in overleg met de planning)

Moet ik betalen voor inmeten en / of het maken van een offerte?

Nee, in principe zijn het inmeten, advies en het opstellen van een offerte volledig vrijblijvend. Echter, het inmeten of de opname wordt alleen kosteloos uitgevoerd binnen onze dagelijkse werkroute. Als er geen opdracht volgt en het inmeten op een locatie buiten onze reguliere route plaatsvindt, kunnen er kosten voor de opname in rekening worden gebracht.…

Zijn jullie deuren aanpasbaar aan mijn specifieke behoeften?

Ja, wij bieden op maat gemaakte oplossingen. Neem contact met ons op om uw specifieke eisen te bespreken, en we zullen ons best doen om een deur te leveren die aan uw behoeften voldoet.

Wat voor soort bedrijfs- en garagedeuren biedt jullie bedrijf aan?

Wij bieden een breed scala aan bedrijfs- en garagedeuren, waaronder sectionaaldeuren, roldeuren, garagedeuren, snelloopdeuren, schuifdeuren en meer. Onze deuren zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals bedrijfspanden, magazijnen, garages en industriƫle faciliteiten.

Staat uw vraag er niet bij? Ons team staat voor u klaar!