Industrie

In de industriële sector spelen allerlei zaken, zoals tochtwering of temperatuurbeheersing een rol. Onze specialisten denken graag met u mee over de meest energiezuinige oplossing, een industriedeur met een hoge open- en sluitsnelheid of een industriedeur die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld de foodsector of een andere branche. Bekijk ons ruime assortiment en vraag een offerte aan voor een prijsopgave.

Op maat gemaakt

Al onze industriedeuren worden geheel op maat gemaakt. Over andere kleuren en opties zoals schakelaars, een afstandsbediening, kijkopening en bewegingssensors doen wij dan ook niet moeilijk. Onze industriedeuren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik.

Meer informatie

Omdat industriële poorten en deuren altijd maatwerk zijn, denken wij graag met u mee. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij voor u aan de slag.

Om een afspraak te maken met één van onze vertegenwoordigers kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. U wordt uitgebreid en deskundig geadviseerd en we bespreken alle mogelijkheden met u.

Terug naar alle branches

Recente projecten

Bekijk alle projecten