Geïsoleerde garagedeur

Een garagedeur moet mooi zijn en passen bij de sfeer van uw huis. Wij bieden u een uitgebreid assortiment garagedeuren, in uiteenlopende kleuren, stijlen, structuren en designs, van modern tot klassiek of landelijk, met een glad oppervlak of bijvoorbeeld met een authentieke warme houtlook. De garagedeur wordt volledig op maat gemaakt, op basis van uw persoonlijke wensen.

De garagedeur is uitstekend geïsoleerd en is standaard opgebouwd met 40 mm dikke isolatiepanelen. Samen met de uitstekende afdichting voorkomt de isolatie onnodig warmteverlies en beschermt het uw deur onder alle weersomstandigheden tegen tocht of condens.

Onze geïsoleerde garagedeuren zijn sectionale garagedeuren, die via een railsysteem naar binnen lopen. Omdat de sectionaaldeur, in tegenstelling tot een kanteldeur, tijdens het openen en sluiten niet naar voren komt, kunt u de ruimte voor en achter de deur altijd optimaal benutten. Ook het railsysteem neemt bijzonder weinig ruimte in beslag.

De garagedeur kan worden uitgevoerd met diverse opties:

Garagedeur met loopdeur

Een loopdeur in uw garagedeur biedt veel gebruiksgemak. U loopt makkelijk de garage in of uit, zonder de hele garagedeur te hoeven openen. Ideaal om snel een fiets of scooter te pakken. De loopdeur is geïntegreerd in uw garagedeur, maar een losse loopdeur kan ook, bijvoorbeeld als zijdeur in uw garage.

Garagedeur met glas

De garagedeur kan worden uitgevoerd met verschillende soorten ramen of vensters: rond, vierkant of rechthoekig. Ook is het mogelijk glazen panelen te combineren met gesloten panelen om uw deur een compleet eigen styling geven. Een garagedeur met glas is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor meer licht in de garage.

Wilt u een garagedeur met een loopdeur en glas? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Elektrische garagedeur

Om de garagedeur te bedienen kunt u kiezen voor handbediening of elektrische bediening. De elektrische garagedeur opent u vanuit de auto met een afstandsbediening. U hoeft de auto niet uit als het regent en kunt comfortabel en droog de garage binnen rijden.

Overige optie en accessoires

  • Kleur naar keuze: de kleurkeuze voor uw garagedeur is vrijwel onbeperkt. De kleur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning.
  • Luxe handgrepen: luxe handgrepen zijn leverbaar in zwart of metaalkleur.

Veiligheid en garantie

Onze garagedeuren voldoen aan de strengste richtlijnen op het gebied van veiligheid, zowel voor de constructie als voor de bediening.

Onze ruime ervaring en het enthousiasme voor ons product, garanderen u een duurzame en onderhoudsvriendelijke garagedeur met jarenlang gebruiksgemak.

Terug naar alle garagedeuren