Screens

Houd uw woning koel met stijlvolle screens

Screens zijn de perfecte oplossing om uw woning koel te houden op warme dagen. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, zodat er altijd een kleur is die perfect bij uw woning past. Het doek van de screens zorgt ervoor dat de zon buiten blijft, terwijl u toch naar buiten kunt kijken. Bovendien kunnen andere mensen niet naar binnen kijken, waardoor u optimaal geniet van uw privacy.

Bedieningsopties voor uw gemak

Onze screens zijn op verschillende manieren te bedienen, variƫrend van elektrische bediening met een afstandsbediening tot solar-screens. Deze hebben als groot voordeel dat er geen stroompunten hoeven te worden aangelegd. De ingebouwde accu in combinatie met het zonnepaneel is ruim voldoende om uw screens te bedienen. Bovendien is er bij solar-screens geen breek- of boorwerk in kozijnen en binnenmuren noodzakelijk.

Windvaste screens voor extra duurzaamheid

Onze screens zijn leverbaar in een windvaste uitvoering, waarbij het doek door een speciaal ritsgeleidingssysteem op- en afrolt. Het grote voordeel van een ritsscreen is dat deze windvast is, er geen opening tussen doek en geleiderrail is, en het doek mooi strak gehouden wordt. Met een ritsscreen geniet u ook optimaal van uw overkapping. Deze screens zijn weerbestendig; regen en wind kunnen niet door het doek heen komen. U profiteert bij warm weer van een koelere overkapping en u heeft geen last van ongedierte en muggen. Als het ’s avonds afkoelt, houdt u de aanwezige warmte langer binnen en blijft het aangenaam onder de veranda.

Voordelen van screens op een rij

  • Koelte en comfort: Houdt uw woning koel op warme dagen.
  • Privacy: Geniet van privacy, mensen kunnen niet naar binnen kijken.
  • Bedieningsgemak: Ektrische bediening, inclusief solar-optie.
  • Windvast en weerbestendig mogelijk: Ritsscreens zijn bestand tegen wind en regen, ideaal voor overkappingen.
  • Op aanvraag verkrijgbaar.

Ontdek onze andere zonweringsoplossingen

Naast onze hoogwaardige screens bieden wij bij Damm Deuren ook een scala aan andere zonweringsoplossingen aan. Of u nu op zoek bent naar rolluiken voor maximale privacy en bescherming, buitenjaloezieƫn voor een stijlvolle uitstraling, of windvaste ritsscreens voor extra duurzaamheid, wij hebben de oplossing die perfect bij uw behoeften past. Bekijk onze volledige collectie zonweringsopties en vind de ideale aanvulling voor uw woning of bedrijfspand.

Terug naar alle zonwering