Achter Damm schuilt een team van toppers die dag in, dag uit hard werken om ons bedrijf tot een succes te maken. De allereerste persoon die we in de spotlight zetten, is niemand minder dan Mark, ons hoofd afdeling service, VGM coördinator én technisch ondersteuner!

Mark is niet zomaar een werknemer; hij is een ware workaholic met een groot hart voor ons bedrijf. Zijn inzet en sociale karakter maken hem een fantastische collega om mee samen te werken.

Mark! Vertel eens: wie ben je, en hoe ben je bij Damm terechtgekomen?

Mark: “Hoi allemaal! Ik ben Mark, en mijn reis naar Damm begon toen we met een aantal werknemers van een oud werkgever de kans kregen om een nieuwe rolluikafdeling bij Damm op te zetten. Zo ben ik hier beland.”

Kun je eens wat vertellen over je functie? Wat vind je bijvoorbeeld het allerleukste?
Mark: “Natuurlijk! Ik zorg ervoor dat onze klanten de best mogelijke service krijgen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM), wat betekent dat ik ervoor zorg dat we op alle fronten voldoen aan de hoogste normen. Het allerleukste? Het vele klantcontact en altijd samen tot een oplossing komen. Ook de afwisseling tussen klantbezoeken en uren op kantoor maken mijn functie boeiend.”

Waar houd jij je graag mee bezig buiten werktijd?
Mark: “Buiten werktijd is mijn tijd verdeeld tussen films / series, quality time met mijn vrouw en twee kinderen en leuke vakanties.
En ja, werken is ook écht mijn hobby!

Terug naar overzicht

Meer nieuwsberichten

VCA certificering

Damm Deurentechniek B.V. is opnieuw VCA gecertificeerd voor de komende jaren! Dat betekent dat we niet alleen stijlvolle deuren leveren, maar ook dat we met trots voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Meer nieuwsberichten

Nieuwe showroomprimeur

De garagedeur zwaait open en onthult ons nieuwste product: prachtige zonweringen, recent geïnstalleerd en een perfecte aanvulling voor uw woning of pand. Hou de warmte buiten met deze elegante oplossing voor zonnige dagen! Meer nieuwsberichten