Junior monteur

Damm Deurentechniek B.V. levert en monteert een breed pakket aan deuren voor de industriële, particuliere, agrarische én koeltechnische sector. Aan al deze deuren verlenen wij ook service, reparaties en onderhoud. Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een collega.

De functie:
Een Damm deur plaatsen gaat in je eentje niet lukken, dus daarom werken onze monteurs vaak in tweetallen. Uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen ga je samen met een ervaren collega op pad naar de klant en zijn jullie verantwoordelijk voor het monteren, verhelpen van storingen of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan onze deuren op locatie (vaak op hoogte).

Functie eisen:
• Een technische opleiding, bij voorkeur in de richting elektrotechniek, mechaniek
of metaaltechniek is geen must maar een pré.
• Kennis kan je opdoen en vaardigheden kan je onder de knie krijgen.
• Wat ons betreft is motivatie de minimale eis.

We vragen van jou:
• Nauwkeurig- en oplossingsgerichtheid.
• Je hebt geen hoogtevrees en een VCA- en hoogwerkercertificaat heb je of wil je behalen.
• Je bent een fijne collega waarmee het prettig samenwerken en communiceren is.

Wij bieden:
Damm Deurentechniek B.V. biedt naast een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO klein metaal), vooral een prettige en informele werksfeer. Ieder jaar ontvang je 8% vakantiegeld, heb je recht op 25 verlof- en 13 ATV dagen en is de pensioenregeling PME van toepassing. Je komt direct bij ons in dienst en er zijn voldoende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt op de meest uiteenlopende locaties terecht, dus geen dag is bij ons hetzelfde!

Ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn?
Stuur je gegevens, CV en motivatie naar vacature@dammdeuren.nl (t.a.v. Edwin van Overbeeke).

Terug naar alle vacatures